|
Gatit traditional. Functie ideala pentru alimentele care se gatesc fiind asezate pe nivelul central al cavitatii. Foloseste convectia naturala si se preteaza pentru gatirea carnii, legumelor sau a prajiturilor. |
|
Gatit traditional asistat de ventilator. Functie ideala pentru alimentele care necesita un mod de gatire delicat. Caldura emisa de cele doua rezistente este distribuita uniform in interiorul cavitatii si se preteaza pentru gatirea prajiturilor, biscuitilor sau a produselor de patiserie. |
|
3D. Functioneaza simultan toate rezistentele cuptorului: superioara, inferioara si circulara. Functia permite gatirea simultana in 3 tavi a diverselor preparate. |
|
Convectie fortata. Functia utilizeaza pentru incalzirea rapida si uniforma a cuptorului rezistenta circulara si ventilatorul. |
|
Incalzire inferioara asistata. Functia utilizeaza rezistenta inferioara si ventilatorul, ideala pentru prepararea pizzei si a felurilor de mancare care necesita multa caldura de dedesubt. |
|
Grill asistat de ventilator. Grill-ul si ventilatorul functioneaza simultan. Functie perfecta pentru gatirea unor cantitati mici de carne, carnati, ciftele, etc. |
|
Maxi Grill. Alimentele se gatesc extrem de repede multumita caldurii mari degajate de rezistenta superioara dubla. |
|
Grill. Caldura este emisa din partea superioara a cuptorului, de rezistenta superioara. Functie ideala pentru a rumeni preparatele sau pentru a praji carne sau paine. |
|
ECO. Rezistenta circulara si ventilatorul functioneaza simultan. Functie ideala pentru economisirea de energie sau pentru gatitul pe mai multe nivele. |
|
Incalzire inferioara. Functie ideala pentru gatirea alimentelor care trebuie sa fie crocante la baza si umede pe partea superioara. Poate fi folosita cu succes pentru a prepara diverse produse de patiserie sau pizza, tocana sau alte preparate gatite in tava. |
|
Mentinere la cald. Functie folosita pentru mentinerea alimentelor la o temperatura gata pentru servire pentru o perioada mai lunga de timp. |
|
Decongelare. Functia permite decongelarea alimenatelor fara a pierde elementele nutritive ale acestora. |
|
Curatare cu aburi. Ofera ceea mai simpla modalitate de curatare a cavitatii cuptorului. Dupa indepartarea tuturor accesoriilor puneti apa in tava si asezati-o pe nivelul inferior si activati functia. Dupa terminarea procesului pentru indepartarea resturilor doar stergeti cavitatea cu o carpa moale. |